Vergroot je vertrouwen en daadkracht

Persoonlijk Leiderschapstraject

Individuele coaching

of met een kleine groep.

 De keus is aan jou!

Persoonlijk Leiderschap coach-traject

Herken je één of meerdere situaties:

 • Je ervaart steeds weer terugkerende, ongemakkelijke situaties waar je eigenlijk wel een keer van af wilt.
 • Je verlangt naar meer rust, zelfvertrouwen en daadkracht om te doen wat je wilt doen.
 • Ervaar je dat er steeds meer van je gevraagd wordt, je dat ook wilt doen en het ook spannend vindt.
 • Ondanks dat je met alle goede bedoelingen een boodschap over wilt brengen, je boodschap niet altijd zijn doel bereikt.  En je wilt weten op welke wijze dit beter kan..
 • Wanneer je in een nieuwe functie bent gestart, sommige taken (of mensen) je onzeker maken.

Werken aan vooruitgang 

Persoonlijk Leiderschap gaat over regie nemen over je eigen (werkzame) leven. Of je nu meer extravert of meer bescheiden, ingetogen of introvert bent!  

Jijzelf bent de start daarin. Door jezelf goed te kennen, je kwaliteiten, talenten en drijfveren te benutten om op een bewuste manier keuzes te maken. En tegelijkertijd je beperkingen onder ogen te zien, zodat je kunt zijn wie je echt wilt zijn in jouw (werkzame) leven!

Wat kan je anders doen en vooral Hoe?

Zelf regie nemen over je (werkzame) leven, persoonlijke ontwikkeling, houding en gedrag. Dat is waar persoonlijk leiderschap over gaat! Daarom is persoonlijk leiderschap voor iedereen die wil groeien op persoonlijk vlak en in welke rol dan ook. Je gaat de uitdaging aan om in de spiegel te kijken en je eigen gedrag, drijfveren en kwaliteiten te herkennen inclusief de valkuilen en je uitdagingen. Door te weten wat je écht wilt, stel je heldere doelen en bereik je deze ook. En het mooie is, je hebt het dus allemaal in huis!

werkwijze

Opbouw van het traject 

Opbouw van het traject

De coaching is opgebouwd uit verschillende stappen:

 • Allereerst het nu punt bepalen: waar sta je nu en hoe ben je hier gekomen.
 • Dan de gewenste situatie bepalen, benoemen en concreet maken.
 • Aan de hand van de 5V-methode gaan we aan het werk. 
 • DISC- en Drijfveren analyse als extra hulpmiddel
 • Leren door te oefenen en te experimenteren
 • Evaluatie van het traject
De stappen van de 5V-methode


 • Verschil omarmen en vergelijk stoppen
 • Voordelen zien en benutten
 • Vaardigheden ontwikkelen 
 • Vertrouwen laten groeien
 • Vooruitgang vieren

Wat levert het Persoonlijk Leiderschap traject  Jou op?

Plezier

Nóg meer plezier in je werk. Doordat je de dingen doet waar je trots op bent. Meer energie om juiste dingen te doen, in verbinding met jezelf en de mensen met wie je werkt

Persoonlijke groei 

Werken aan de beste versie van jezelf. Je potentieel ten volle benutten, weten waar je écht goed in bent en je valkuilen omarmen. Weten waar je heen wilt zodat je kansen ziet en deze weet te benutten.

Duurzaam Resultaat

Je ontwikkelt een solide basis voor een leuker leven in de toekomst. Je weet hoe je je eigen inspirerende leiderschap in kan zetten. Zodat je nog succesvoller kan zijn en je dromen waar kan maken. En elke keer kan terugpakken op dat wat je geleerd hebt.

Vol Vertrouwen vooruit

Je hebt het vertrouwen om voluit vooruit te gaan en stap voor stap dichter bij je droom- baan of leven te komen. Vanuit vertrouwen ga je gesprekken aan en voel je moed om te ontdekken. 

Voor welke aanpak kies jij? 

Je hebt een keuze, hoe mooi is dat! De keuze tussen een individueel, 1-op-1 traject of om met een klein groepje jouw traject te doorlopen. De afweging is voor een ieder wat anders; de interactie, leren van elkaar, de rust, prijs. Jij bepaalt!

Individueel-traject

Wil je zo snel mogelijk beginnen en werk je het liefst 1-op-1 met mij? Kies dan voor het 1-op-1 coach-traject met mij. De startdatum bepalen we dan samen in overleg, vaak kan dit op kort termijn (Binnen twee weken). Een gratis kennismakingsgesprek is de eerste stap om elkaar te spreken. 

Groeps-traject

Hieronder de startdata voor het voorjaar 2024 van het groepstraject. De genoemde datum is de start met de live dag. Welke datum heeft je voorkeur?


maandag 15 april 2024

of

Dinsdag 9 juli 2024


De sessies van 3x 2 uur online vindt op verschillende avonden plaats.

kies jouw aanpak en meld je aan

1-op-1 traject

€ 

897,-

incl BTW*


Maatwerk, individuele aandacht in een 1-op-1 traject


 • Half jaar traject van 6 sessies
 • Sessies van maximaal 1,5 uur
 • Drijfveren- en DISC analyse t.w.v. € 150,-
 • Individuele aandacht
 • Opdrachten tussen de sessies
 •  Op korte termijn starten, afhankelijk van jou en mijn agenda.

Groepstraject

397,-

incl BTW* 

Je eigen traject en leren door het samen met anderen te doen
 • 1 hele dag live (in Ankeveen)
 • 3x 2 uur online coaching & training (met de groep)
 • In een kleine groep zodat het veilig blijft en er aandacht is voor een ieder. 
 • Drijfveren- en DISC analyse t.w.v. €150,-
 • Opdrachten tussen de sessies
 •  Starten bij minimaal 3 deelnemers, maximaal 6 deelnemers.

* genoemde tarief is voor particulier gebruik. Coaching & training zakelijk tarief, neem hiervoor contact op.

* Locatie anders dan Ankeveen en Amstelveen betaal je € 10,- per sessie extra.

TESTIMONIALS

Wat klanten over de samenwerking met mij zeggen

"


Ik was opzoek naar een coach die met wat afstand van mijn werk (ABN AMRO), om mij te coachen op mijn houding en gedrag in mijn nieuwe rol. Ik heb er veel aan gehad door de spiegel die werd voorgehouden, de vragen die ik kreeg en de opdrachten die ik direct in het dagelijkse werk kan toepassen. Geleerd hoe ik een minder leuke boodschap overbreng en de teamleden meer zelf in de actie zet. Ik raad dit persoonlijke programma aan omdat het aangepast werd aan mijn wensen. Elly geeft rust en ruimte om mijn verhaal te vertellen.


Robbie 
Teamleider

"


Ik was in paniek en lamgeslagen tegelijkertijd op het moment dat ik keuzes moest maken over mijn baan. Elly heeft mij tot rust en stil staan gemaand zodat ik meer begrip voor mijzelf had en hoe ik nu in het leven sta. Vandaar uit kreeg ik weer ruimte en vertrouwen en kon ik keuzes maken die mij passen, op dit moment in mijn leven. Elly levert maatwerk, kijkt wat er écht nodig is en werkt geen standaard aanpak af. Je bent rustig, aanwezig en een fijne persoon om bij te zijn. (en een mooie locatie).

Sandra
Senior Adviseur

"


Grootste winst van het persoonlijk leiderschapstraject is dat ik er nu bij stil sta hoe te communiceren of hoe te handelen. Het verschil tussen toen en nu is dat ik nu zelf de regie in eigen handen heb, zelf mijn richting weet te bepalen!   Elly heeft kennis van zaken en laat je stil staan bij bepaalde onderdelen van je eigen gedrag. Bewust en onbewust zie ik dit ook terugkomen in mijn dagelijkse werkzaamheden. Het heeft voor mij een groot verschil gemaakt!


Sergio

Trainer

Meest gestelde vragen

Hoe snel kan ik starten na ons kennismakingsgesprek?

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we dit. Dit is ook afhankelijk van jouw agenda en flexibiliteit. Meestal kan dit binnen 2 weken.

Hoeveel tijd zit er tussen de sessies?

De inzichten en veranderingen ervaar je tijdens de sessie en veelal tussen de sessies in. Mijn advies is om iedere 2-3 weken een afspraak te hebben. Zo heb je tijd om oefeningen te doen en zakt het niet te veel weg. 

Hoe gaat het met de betaling? 

Voor start van het traject ontvang je een factuur en een betaalverzoek. Net als met een opleiding, betaal je vooraf. Het is je commitment dat je er écht voor gaat. 


In termijnen betalen is in overleg mogelijk. 

Waar vindt de sessie plaats?

Je hebt de keuze tussen online of 'live'.

De locatie is mijn praktijkruimte in Ankeveen.

De locatie in Amsterdam is een spreekkamer in een zakelijke omgeving. Dit kan een keuze zijn i.v.m. bereikbaarheid en OV (vlakbij metrostation Weesperplein).

In overleg kunnen de gesprekken op een andere locatie plaatsvinden (zoals coach-huis locaties). Eventuele kosten die daarbij komen worden vooraf besproken en berekend.

Online gaat met behulp bij voorkeur met Zoom. De optie Teams is ook bespreekbaar.

Voor het groeps-traject is de live-dag in ieder geval in Ankeveen.

Kan ik ook een losse sessie afnemen en per keer beslissen?

In één sessie bereik je niet het resultaat dat je weet waar je écht naar verlangt. Ik wil het beste resultaat voor je. Bij meerdere losse sessies wacht je mogelijk te lang waardoor eerdere inspanning vergeefs was en je eigen traject dus onnodig lang duurt, duurder wordt en met een lager resultaat.

Hoe kan ik contact opnemen met de vragen die ik nog heb?

Het beste kun je mij bereiken via het formulier op de contactpagina, of een mail naar elly@ellysmitscoaching.nl. Of via what's app: 06-83634131


>