Ontdek hoe je jouw rustige aanwezigheid omzet in impactvol leiderschap

je introverte en bescheiden kant omzetten als kracht

deze online training

"Omarm Introvert Leiderschap"

is precies wat je nodig hebt!

Introvert Leiderschap; Impactvol aanwezig zijn vanuit rust

In deze maatschappij lijkt het dat direct en uitgesproken zijn,  de norm is. En dat je als meer ingetogen of introvert persoon niet aan de norm voldoet.

Jij vindt het juist fijn om één op één de diepgang op te zoeken. En als je je heel erg vertrouwd voelt, kom je makkelijker met je suggestie of mening op te proppen. Je baalt ervan dat je toch te horen krijgt dat je stil of afwachtend bent (terwijl jij dat heel anders ziet).

De struggle hoe jij jouw kwaliteit en heldere observatie daadkrachtiger kan laten zien, daar wil je van af. Want soms voel je je ongemakkelijk als alle aandacht op jou gevestigd is terwijl je jouw kijk op het onderwerp wel wilt delen.

Je krijgt te horen dat je je mening vaker mag zeggen, terwijl je nog aan het nadenken bent en je jezelf afvraagt: 'wat vind ik er eigenlijk van'?

Als je zo doorgaat....

Dan loop je vast!

Want om je aan te passen voel je dat de spanning oploopt, je blokkeert en komt helemaal niet meer uit je woorden!

Je gaat tegen dingen opzien of loopt rond met een gevoel dat je faalt. En als je dan iets moet vertellen of moet laten zien, dan verkramp je. Dat kan zo ver gaan dat je thuis komt te zitten, ziek wordt of gedoe krijgt in relaties.

Terwijl introversie juist een kracht is die je kan benutten!

Ook wanneer je je niet uitgesproken introvert of extravert voelt, leer je te profiteren van beide kanten.

STOP: Je hoeft niet verder te zoeken!

Waarom deze online training

Introverte mensen worden vaak over het hoofd gezien, en ik geloof dat je stille kracht juist van enorme betekenis kan zijn!

Met onze online modules bied ik een unieke benadering om vanuit jouw eigen kracht te leiden.  Leer hoe je anders naar je onzekerheid, introverte of ingetogen kant kan kijken. Geen oppervlakkige veranderingen, maar een diepgaande verandering die jouw échte zelf omarmt.

Met praktische oefeningen die je steeds kan blijven doen, leer je hoe je effectiever gedrag toepast! En werk je aan een positiever zelfbeeld.

Bestel en krijg direct toegang!

Als je NU beslist, krijg je jouw unieke inloggegevens per e-mail. 

En kun je direct inloggen en aan de slag met de lessen.

Wat leer je in deze unieke online training:

Verschil Omarmen:

Leer hoe je jouw introverte aard omarmt en gebruikt als een krachtig instrument. Ontdek hoe jouw stille karakter een uniek voordeel kan zijn in leiderschapssituaties.


Voordelen Zien:

Ontdek de verborgen voordelen van introvert zijn in een wereld die vaak luider lijkt. Leer hoe je jouw observatievermogen en diepgaande denkwijze kunt gebruiken om strategisch voordeel te behalen.


Vaardigheden Ontwikkelen:

Verfijn je communicatievaardigheden en ontwikkel een authentieke leiderschapsstijl die in lijn is met je introverte aard. Leer hoe je effectief kunt spreken zonder je ware zelf te verliezen.


Vooruitgang Boeken en Vertrouwen Laten Groeien:

Volg de vijf modules om gestructureerd vooruitgang te boeken. Ontwikkel niet alleen leiderschapsvaardigheden, maar versterk ook je zelfvertrouwen en ontdek de kracht van jouw eigen mogelijkheden.


Wat levert het de online training

Omarm Introvert Leiderschap jou op?

Vol Vertrouwen vooruit

Met meer zelfvertrouwen vooruit gaan en stap voor stap dichter bij je droom- baan of leven komen. Dit vertaalt zich naar financieel voordeel bijvoorbeeld door salarisverhoging. Vanuit vertrouwen ga je gesprekken aan en voel je moed om te ontdekken. 

Persoonlijke groei en daadkracht 

Werken aan de beste versie van jezelf. Weten waar je écht goed in bent en je valkuilen omarmen. Je doel helder hebben zodat je kansen ziet en deze weet te benutten door daadkrachtiger te zijn. Je invloed vergroten op een natuurlijke manier en positieve feedback van collega's. 

Duurzaam Resultaat

Je ontwikkelt een solide basis voor een leuker leven in de toekomst. Je weet hoe je je eigen inspirerende leiderschap in zet en met uitdagingen om te gaan. Zodat je nog succesvoller kan zijn en je dromen waar kan maken en minder stress ervaart. En elke keer kan terugpakken op dat wat je geleerd hebt, kortom een langer termijn effect!

Plezier

Vergroten van plezier en voldoening in het werk, leven en in contact met anderen. Doordat je de dingen doet waar je trots op bent. En daarvoor komen de mensen ook bij jou! Meer energie om juiste dingen te doen, alleen, in verbinding met jezelf en de mensen met wie je werkt. 

Het is tijd om jouw stille kracht te laten zien en met vertrouwen vooruit te gaan.

Wacht niet langer af, onderneem zelf actie en meld je aan!


Deelnemer: 

“Ik heb de training ‘omarm introvert leiderschap’ in de afgelopen periode gevolgd. Hoewel ik zelf niet zo introvert bent, is het wel een ontdekkingstocht geweest van hoe ik me soms in situaties inhoudt en eigenlijk op de handrem leef. De training is goed opgebouwd, met goede uitleg en veel reflectiemomenten.  Ik heb gemerkt dat ik langzamerhand echt in de voor en nadelen van introvert-zijn werd getrokken. Dat is spannend en gelijk bevrijdend, want de oefeningen van de training helpen je echt stappen te zetten. Geef je er maar aan over”


Jouw Eenmalige Investering In De Online Training

 Omarm Introvert Leiderschap


  • Online dus direct van start
  • Volgen op jouw eigen tempo, waar en wanneer jij wilt (24/7)
  • Concrete oefeningen die jou direct inzicht geven
  • Je eigen acties vorm geven zodat er vooruitgang ontstaat
  • Gratis updates krijg je als eerste gemeld
  • Eeuwig toegang
  • Oefeningen en kennis t.w.v. € 597,- 

UNIEK AANBOD

€ 67,50 

(incl BTW)

eeuwig toegang tot dit aanbod

TESTIMONIALS

Reacties van deelnemers 

"‘Elly weet door haar kennis en ervaring helder oefeningen over te brengen. Dat motiveert mij om mijzelf te laten zien. Het was goed leesbaar en met praktische oefeningen. Ik voel mij nu veel meer op mijn gemak in een teamoverleg.


Anne

"


Heel helder, gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk. ‘Elly heeft veel kennis van het onderwerp en weet dit op een makkelijke manier over te brengen'. Ook voor mij als 'niet-introvert' interessant.  


Ellen Loopstra

"


Ik heb de training met veel plezier en herkenning gedaan en raad het zeker aan. Zeker als je jezelf beter wilt kennen en jezelf op waarde wil schatten als introvert persoon. Deze training vond ik een unieke mogelijkheid om in mijn eigen tijd en wijze naar mijzelf te kijken, kwaliteiten te leren kennen en te gebruiken in mijn dagelijkse leven.


Judith

Hoi,

Ik ben  Elly

Van niet voor de groep durven staan naar trainingen geven. Dat is kortgezegd mijn pad geweest. Omdat ik leerde 'hoe' het voor mij wel werkt en welke belemmeringen en patronen ik mijzelf in vast zette!

Ieder mens is uniek en heeft potentieel. Dat neem ik als uitgangspunt bij jouw ontwikkelvraag. Vanuit rust en nieuwsgierigheid zoek ik met jou naar concrete acties om jouw doel te bereiken. In lijn met jouw kwaliteiten en drijfveren. Inzichten & verandering ontstaan door nieuwsgierig te zijn en opdrachten te doen! Zo gaat de handrem eraf en kan je voluit vooruit gaan!

Mensen en teams coachen op gebied van persoonlijke ontwikkeling levert mij onwijs veel energie op.

Mijn hart gaat sneller kloppen als:

  • ik zie dat ogen gaan glimmen en iemand uit zijn schulp kruipt;
  • iemand een stap maakt naar een andere taak of baan;
  • iemand betere resultaten behaalt, door oog te hebben voor drijfveren en talenten.

Meest gestelde vragen

Hoe snel kan ik starten?

Na je aanmelding en betaling ontvang je een mail met inloggegevens. Dan kun je direct van start! (check je spam/ ongewenste mail!)

Hoeveel tijd kost de training?

Allereerst is het belangrijk dat je zelf tijd in je agenda zet hiervoor (en je daar dan ook aan houdt uiteraard!). 

Je kunt in één keer door alle info en opdrachten heen gaan, de vraag is of je er dan écht van leert. 

De vraag is hoeveel tijd je wilt investeren? Elke dag 2 uur of elke week 2 uur.

Als je wekelijks 2 uur reserveert, dan ben je met 3 weken een heel eind!

Hoe gaat het met de betaling? 

Bij aanmelding via deze site kun je direct betalen. Na betalen ontvang je automatisch een mail met inlog gegevens. Check dus ook je spam/ ongewenste mailbox! Je kunt snel van start dus!

 

Hoe lang heb ik toegang tot de online omgeving?

Je hebt één jaar toegang tot de online omgeving.

Wordt de online omgeving actueel gehouden?

Jazeker! En wanneer ik extra modules, inspiratie of oefeningen toevoeg, dan ontvang je daar een bericht van.

Hoe kan ik contact opnemen met de vragen die ik nog heb?

Het beste kun je mij bereiken via het formulier op de contactpagina, of een mail naar elly@ellysmitscoaching.nl. Of via what's app: 06-83634131


>