Management Drives

Jouw Management Drives profiel maakt inzichtelijk wat jou motiveert, waar je warm voor loopt en waar je juist van weg wilt blijven.

Drijfveren

Je eigen waarden en drijfveren bepalen voor een belangrijk deel je keuzes in leven en werk. Hierdoor voorspellen ze hoe je je kennis, vaardigheden en competenties inzet en welk gedrag je daarbij laat zien. Aan de hand van een vragenlijst, ontstaat er een Management Drives drijfverenprofiel waarmee je jouw drijfveren in beeld krijgt. Door een (coach)gesprek hierover vindt de verdieping plaats en kan je met concrete acties een vervolg bepalen.

Wat levert het je op?

  • Inzicht in je krachten en valkuilen bied je de kans om je te ontwikkelen. 
  • Geeft richting bij keuze voor je loopbaan. 
  • Leert je hoe je in communicatie en samenwerking effectiever kunt zijn. 
  • Vergroot de verandering op gedrag en communicatie doordat je weet wat voor jou van belang is.

Teams & Samenwerking

Organisaties bestaan, omdat er mensen samenwerken, veelal in teams. Hierbij is de vraag alleen hoe mensen optimaal kunnen samenwerken. Want hoe zorg je ervoor dat mensen gemotiveerd blijven, elkaar versterken en elkaars taal spreken? Doordat je inzicht geeft in elkaars profiel, zet je een eerste stap. Vervolgens geeft een teamprofiel van Management Drives inzicht in de drijfveren van een team omdat dit de optelsom is van meerdere individuele profielen.

Hierdoor heb je inzicht en kun je werken aan: 

Kracht & valkuilen
Inzicht in de krachten en valkuilen van het team. Mogelijke blinde vlekken helder krijgen zodat er bewust acties op genomen kunnen worden.
Motivatie

Weten wat ieder teamlid en het team motiveert en demotiveert. Wat heeft het team nodig om in flow te komen? 

Vertrouwen vergroten

Door elkaar te kennen en te begrijpen, vergroot begrip en vertrouwen. Ken je collega, wat kan hij of zij, wil hij/zij en hoe is deze persoon gedreven.

Rol & taakverdeling

Verdelen van rollen in een (scrum)team of organisatie o.b.v. matches in samenwerking.

TESTIMONIALS

Wat klanten over het gebruik van Management Drives zeggen:

Iris Mardi - Teamleider Klaverblad

Wij vinden dat je een hele prettige energie en manier van werken hebt. Je zorgt er voor dat iedereen voldoende aan het woord komt en ieders profiel op dezelfde manier wordt besproken. Waar nodig stel je de juiste verdiepende vragen, dat is vooral nodig en wenselijk bij de teamleden die wat meer in hun hoofd blijven zitten en van nature minder praten.

Jochem Oostveen - Teamleider Gemeente Amsterdam

Elly helpt op een pragmatische en prettige manier om de samenwerking in het team te verbeteren. Aan de hand van persoonlijke profielen én een teamprofiel legt ze haarfijn bloot wat er goed gaat en wat de verbeterpunten zijn. Met de deelnemers gaat ze op zoek naar verbeterpunten en concrete acties.


Management Drives Profiel

Een Management Drives profiel ontstaat door een vragenlijst die je in 20 minuten invult. Vervolgens wordt dit profiel vertaald in zes kleuren waardoor het ook visueel wordt. Elke kleur staat voor een stijl van professioneel of persoonlijk leiderschap of organisatiecultuur.

Het bespreken van het profiel brengt de meerwaarde. Door de handige app, kan je op ieder moment opnieuw de toelichting op je profiel erbij pakken. Voor de samenwerking met andere zit er een praktisch hulpmiddel in de app. 

TESTIMONIALS

Wat klanten over het gebruik van Management Drives zeggen:

Daphne Vroomen - Manager Kaspermann

Ik ben erg enthousiast over de wijze waarop Elly ons team heeft begeleid. In een heel prettige setting zijn we gestart met de individuele drijfveren en vervolgens die van ons team. Daarna zijn we aan de slag gegaan met het vertalen van de drijfveren naar onze werksituatie en naar de visie voor de toekomst. De begeleiding door Elly was professioneel, vertrouwd en duidelijk. Ze daagt uit en reflecteert waardoor we ook in de toekomst nog veel profijt hebben van deze twee dagen!

Ellen Wijdekop - Manager

Elly heeft mijn team in diverse teamsessies begeleid om de onderlinge verhoudingen te verbeteren. Door te leren feedback te geven en ontvangen. Het effect van deze sessies is een positieve houding ten opzichte van elkaar en het ‘eilandjesgevoel’ is verdwenen. Ze begeleidt deze sessies met een grapje of juist heel serieus om tot de kern door te dringen. Een combinatie van vragen stellen en interessante werkvormen zorgden voor een veilige omgeving.  Hierdoor stelden de teamleden zich open. Zorgvuldige intake en perfect voorbereidde workshops van Elly.

Ellen Blomberg - Manager ABN AMRO

Als leidinggevende had ik hulp nodig om met een nieuw team te starten in de 'digitale tijd'. Ze vertaalde mijn behoefte naar een sessie met Management Drives, om zo het fundament te leggen. Inzicht in elkaars waarden en werkvoorkeuren en valkuilen bespreekbaar maken. Elly is een zeer professionele, toegankelijke, warme en aandachtige coach waar je snel vertrouwd bij voelt. Ze heeft het resultaat geboekt wat ik nodig had. We hebben als team een topjaar gehad en kijken met trots terug op twee intensieve en hele mooie sessies met Elly.

Wil je meer weten?

Neem contact op en maak een vrijblijvende afspraak. 


Bedrijven die bekend zijn met Management Drives

>