E: elly@ellysmitscoaching.nl | Tel: +31 6 83 63 41 31

Contact

Verstuur je vraag door middel van het onderstaande formulier.

Contactgegevens

Neem contact met mij op via:

Telefoon: +31 6 83 63 41 31
E-mail: elly@ellysmitscoaching.nl

Elly Smits coaching & consultancy

Stichts End 26a
1244 PN Ankeveen (Wijdemeren), Nederland

Kvk: 74190245
BTW-ID: NL001908946B05

Persoonlijke coaching

Zwemmen en schrijven leerde je ook niet in 2 lessen. Daarom werk ik met trajecten van meerdere gesprekken in een periode van 3-4 maanden. Om te weten of je hier écht commitment aan kan geven, hebben we eerst intake gesprek van ongeveer 45 minuten.

Deze intake is gratis.

Individueel coachtraject

Persoonlijk Leiderschapstraject

Team coaching

Teamcoaching is een maatwerktraject die we samenstellen na een intake.  Het tarief voor teamcoaching is afhankelijk van de grootte van de groep, duur van het traject en het aantal voorbereidingsuren dat nodig is. Of er gebruik gemaakt wordt van drijfveren profielen van Management Drives of andere tools. Ook hangt het ervan af of de sessie in company plaatsvindt of dat er tegen betaling een externe locatie wordt gehuurd.

Consultancy

Vanwege het verschil in de consultancy opdrachten, is het tarief is afhankelijk van de inhoud en duur van de opdracht. Dit kan een vast aantal uur per week zijn gedurende een bepaalde periode, of juist een korte periode veel uur.

Vergoeding door je werkgever

Veel werkgevers zijn bereid om de kosten van coaching van hun medewerkers voor hun rekening te nemen. Ze weten dat coaching bijdraagt aan gezondheid, effectiviteit en werkplezier van hun medewerkers. Het is raadzaam bij je werkgever na te gaan of een gedeeltelijke of gehele vergoeding van jouw traject mogelijk is.

Als je werkgever betaalt, bespreken we hoe je werkgever betrokken is bij de doelen en evaluatiemomenten in het traject. Jouw privacy staat hierbij voorop.

Locatie

Coaching vindt plaats in mijn praktijkruimte in Ankeveen (gemeente Wijdemeren). Bij goed weer maken we gebruik van de omgeving en gaan we naar buiten. In overleg kunnen de gesprekken op een andere locatie plaatsvinden.

De locatie in Amsterdam is in een zakelijke omgeving. Deze ligt centraal en is goed bereikbaar met OV (vlakbij metrostation Weesperplein).