Laten we contact hebben


Wat wil je mij vragen? Waarmee kan ik je helpen?

Contactgegevens

  • Elly Smits Coaching en Consultancy
  • elly@ellysmitscoaching.nl
  • 0683634131
  • plan eenvoudig afspraak voor kennismaking in

Stichts End 26a
1244 PN Ankeveen (Wijdemeren)

Kvk: 74190245
BTW-ID: NL001908946B05

Locatie

Coaching vindt plaats in mijn praktijkruimte in Ankeveen (In de driehoek Weesp-Hilversum-Bussum). Bij goed weer maken we gebruik van de omgeving en gaan we naar buiten.

Coachruimte Ankeveen

 

De locatie in Amstelveen is in het pand van Van Bruggen Adviesgroep aan de Amsterdamseweg 576. 

In overleg kunnen de gesprekken op een andere locatie plaatsvinden, bijvoorbeeld bij locaties van het Coachhuis (o.a. Almere, Amsterdam en Leiden)

Daarnaast vindt coaching ook online plaats, helemaal van deze tijd. Bespaart reistijd en je hebt je eigen koffie en thee bij je. 

Vergoeding door je werkgever

Veel werkgevers zijn bereid om de kosten van coaching van hun medewerkers voor hun rekening te nemen. Ze weten dat coaching bijdraagt aan gezondheid, effectiviteit en werkplezier van hun medewerkers. Het is raadzaam bij je werkgever na te gaan of een gedeeltelijke of gehele vergoeding van jouw traject mogelijk is.

Als je werkgever betaalt, bespreken we hoe je werkgever betrokken is bij de doelen en evaluatiemomenten in het traject. Jouw privacy staat hierbij voorop.

Beroepsorganisatie

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde voor beroepscoaches (NOBCO) en hanteer de Internationale Ethische Gedragscode.  Ook is er een Commissie Klachtbehandeling van NOBCO waar je terecht kunt als we in conflict zouden raken. (sinds mijn start als coach gelukkig nog nooit voorgekomen). Jij hebt hierdoor zekerheid als het gaat om jouw privacy en mijn professionaliteit, respect en integriteit. 

Naast de NOBCO ben ik aangesloten bij Noloc en NVNLP.

>