E: elly@ellysmitscoaching.nl | Tel: +31 6 83 63 41 31

Management Drives Leiderschapsstijl

Jouw Management Drives profiel maakt inzichtelijk wat jou motiveert, waar je warm voor loopt en waar je juist van weg wilt blijven. Van daaruit ontwikkel je jouw persoonlijke leiderschap, met kennis van je krachten en valkuilen.

Management Drives kleuren

Mensen en organisaties hebben leidende denkpatronen en gewoontes. Deze denkpatronen komen voort uit drijfveren, waarbij elke drijfveer wordt weergegeven door een kleur. Dit biedt inzicht en verrassende invalshoeken. Drijfveren voorspellen in hoge mate hoe u zich gedraagt.

De kracht van de Management Drives matrix ligt in het feit dat de “kleuren in de matrix” gehanteerd worden om drijfveren en gedrag te duiden.

Hieronder een korte toelichting per kleur. Bij jouw persoonlijke profiel bespreken we de kracht en de valkuil van de drijfveer en de samenhang met de andere drijfveren. Belangrijk om voor ogen te houden dat je niet één kleur hebt of bent, je bent veel meer dan dat! En ieder mens heeft alle drijfveren in meer of mindere mate in zich. De combinatie van de drijfveren maakt ieder mens uniek!

Persoonlijk profiel en team profiel

Nieuwsgierig geworden naar hoe jouw profiel eruit ziet én hoe je daarmee jezelf kan ontwikkelen? Neem contact op voor een Management Drives profiel.

Ook voor meer informatie hoe je Management Drives  toepasbaar is in teamcoaching, teamdagen en samenwerking naar de next level, neem gerust contact op!