Management Drives Leiderschapsstijl

Jouw Management Drives profiel maakt inzichtelijk wat jou motiveert, waar je warm voor loopt en waar je juist van weg wilt blijven. Van daaruit ontwikkel je jouw persoonlijke leiderschap, met kennis van je krachten en valkuilen.

Management Drives kleuren

Mensen en organisaties hebben leidende denkpatronen en gewoontes. Deze denkpatronen komen voort uit drijfveren, waarbij elke drijfveer wordt weergegeven door een kleur. Daarom biedt dit een mooi inzicht en verrassende invalshoeken. Want drijfveren voorspellen in hoge mate hoe je je gedraagt.

De kracht van de Management Drives ligt in het feit dat de “kleuren in de matrix” gehanteerd worden om drijfveren en gedrag te duiden.

Hieronder een korte toelichting per kleur. Bij jouw persoonlijke profiel bespreken we de kracht en de valkuil van de drijfveer en de samenhang met de andere drijfveren. Daarbij is het belangrijk om voor ogen te houden dat je niet één kleur hebt of bent, je bent veel meer dan dat! Want ieder mens heeft alle drijfveren in meer of mindere mate in zich. En juist de combinatie van de drijfveren maakt ieder mens uniek!

Persoonlijk profiel & Team profiel

Nieuwsgierig geworden naar hoe jouw profiel eruit ziet én hoe je daarmee jezelf kan ontwikkelen? Neem contact op voor het opstellen van een Management Drives profiel en een toelichting daarop.

Ook voor meer informatie hoe Management Drives  toepasbaar is in team-coaching, teamdagen en samenwerking naar de next level, neem contact op!

Wat levert het op?

voor jou persoonlijk en/ of voor het team!

  • Inzicht in krachten, valkuilen en blinde vlekken.
  • Gerichte acties om te leren.
  • Begrip en motivatie.
  • Vergroot vertrouwen onderling.
  • Helderheid over inzet en kwaliteit van ieders rol.

Ervaring van klanten

Iris Mardi - Teamleider Klaverblad

Wij vinden dat je een hele prettige energie en manier van werken hebt. Je zorgt er voor dat iedereen voldoende aan het woord komt en ieders profiel op dezelfde manier wordt besproken. Waar nodig stel je de juiste verdiepende vragen, dat is vooral nodig en wenselijk bij de teamleden die wat meer in hun hoofd blijven zitten en van nature minder praten.

Jochem Oostveen - Teamleider Gemeente Amsterdam

Elly helpt op een pragmatische en prettige manier om de samenwerking in het team te verbeteren. Aan de hand van persoonlijke profielen én een teamprofiel legt ze haarfijn bloot wat er goed gaat en wat de verbeterpunten zijn. Met de deelnemers gaat ze op zoek naar verbeterpunten en concrete acties.


Wil je meer weten?

Neem contact op en maak een vrijblijvende afspraak. 

Daphne Vroomen - Manager Kaspermann

Ik ben erg enthousiast over de wijze waarop Elly ons team heeft begeleid. In een heel prettige setting zijn we gestart met de individuele drijfveren en vervolgens die van ons team. Daarna zijn we aan de slag gegaan met het vertalen van de drijfveren naar onze werksituatie en naar de visie voor de toekomst. De begeleiding door Elly was professioneel, vertrouwd en duidelijk. Ze daagt uit en reflecteert waardoor we ook in de toekomst nog veel profijt hebben van deze twee dagen!

Koen Volleberg - Projectmanager hoogheemraadschap

Ons projectteam vond de sessie heel waardevol. Het geeft weer een extra dimensie aan de manier waarop we zelf samenwerken. Het levert extra herkenning in houding en gedrag en ook wederzijds begrip voor de manier waarop we dingen doen en voor elkaar willen krijgen. Elly was de aanjager van het gesprek. Sturend waar nodig, maar gaf vooral ook de ruimte om het gesprek te laten voeren, binnen de doelen die vooraf besproken waren.


>