E: elly@ellysmitscoaching.nl | Tel: +31 6 83 63 41 31

Kenmerkend voor mij

Vanuit mijn NLP aanpak leer je inzicht te krijgen in patronen die zijn ontstaan en hoe je deze kan veranderen.

Verandering

In deze snel veranderende maatschappij kan ieder mens op zijn tijd een coach gebruiken. Ieder mens is uniek en iedere coachvraag vraagt om een persoonlijke invulling. Ik coach individuen en teams op het gebied van persoonlijke effectiviteit bij (onverwachte) veranderingen.

Door ruimte te geven aan keuzes en groei, leer je flexibel mee te bewegen met de veranderingen.

individuele coaching drijfveren
spiegelen tijdens coaching

Coachtraject

Ieder coachtraject begint met een kennismaking en het bepalen van het gewenste doel. Vanuit dat doel volgt er een passende aanpak voor het traject van meerdere gesprekken. Ik stel vragen, prikkel je, hou een spiegel voor en laat je ook thuis aan opdrachten werken. De inzichten ontstaan niet alleen tijdens onze gesprekken, het is een continu proces en het werkt ook na het gesprek door.

Drijfveren

Zowel bij individuele trajecten als teams kan gebruik worden gemaakt van Management Drives. Dit is een hulpmiddel om inzicht te krijgen in je drijfveren en het gedrag dat daarmee samenhangt.
Wat levert het je op:
• Geeft richting bij keuze voor je loopbaan
• Vergroot de verandering op gedrag en communicatie
• Inzicht in je krachten en valkuilen biedt je de kans om te ontwikkelen

Drijfveren profiel

Verandering

In deze snel veranderende maatschappij kan ieder mens op zijn tijd een coach gebruiken. Ieder mens is uniek en iedere coachvraag vraagt om een persoonlijke invulling. Ik coach individuele mensen en teams op het gebied van persoonlijke effectiviteit bij (onverwachte) veranderingen.

Door ruimte te geven aan keuzes en groei, leer je flexibel mee te bewegen met de veranderingen.

Coaching traject

Ieder coachingstraject begint met een kennismaking en het bepalen van het gewenste doel. Vanuit dat doel volgt er een passende aanpak voor het traject van meerdere gesprekken. Ik stel vragen, prikkel je, hou een spiegel voor en laat je ook thuis aan opdrachten werken. De inzichten ontstaan niet alleen tijdens onze gesprekken, het proces is een continue proces en werkt ook na het gesprek door.

Drijfveren

Bij zowel individuele trajecten als teams, kan gebruik gemaakt worden van Management Drives. Dit is een hulpmiddel om inzicht te krijgen in je drijfveren en het gedrag dat daarmee samenhangt.
Wat levert het je op:
• Geeft richting bij keuze voor je loopbaan.
• Vergroot de verandering op gedrag en communicatie.
• Inzicht in je krachten en valkuilen biedt je de kans om te ontwikkelen.