E: elly@ellysmitscoaching.nl | Tel: +31 6 83 63 41 31

week van de loopbaan

Week van de Loopbaan 2021 (13 tm 17 september)

De week van de loopbaan 2021 is van 13 tot en met 17 september. Meld je aan voor verschillende gratis activiteiten!

Er kunnen talloze redenen zijn waarom je vastloopt in je werk. Waar je ook werkt, het coronavirus zal voor jou ook het een en ander hebben veranderd. Deze veranderde situatie brengt verschillende uitdagingen met zich mee, uitdagingen waar een loopbaancoach je bij zou kunnen helpen.

Maar ook als je het prima naar je zin hebt in je werk, kun je al nadenken over je toekomst. Tenslotte zijn de tijden dat je 30 jaar bij dezelfde werkgever werkt voorbij. Door jezelf voortdurend te ontwikkelen blijf je bij en groei je mee met de veranderende arbeidsmarkt.

Wil jij een gratis check van je Curriculum Vitae of een kosteloos loopbaan inzicht gesprek, lees dan snel verder!

Meld je NU vast aan, zodat je jouw plek claimt! Daarmee voorkom je dat je te laat bent. Maak gebruik bijgaand formulier, dan neem ik contact met je op om de dag en tijdstip af te spreken.

Herken je dit?

  • Ben jij, als gevolg van corona of een reorganisatie, op zoek naar ‘n andere baan?
  • Wil je meer energie en plezier uit je werk halen?
  • Ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan? Maar je weet niet hoe?
  • Wil je weten welke banen er aansluiten bij jouw kennis en ervaring?
  • Vraag jij je af of je huidige rol nog bij je past?
  • Sta je stil, in je ontwikkeling?
  • Dreig je vast te lopen in jouw baan, is het niet meer wat het geweest is.
  • Of wil jij met ‘n andere reden inzicht in jouw arbeidsmarktpositie?

Wat is het je waard?

Het kost energie, tijd en mogelijk ook geld als je te lang met loopbaanvragen blijft rondlopen. Want je zelfvertrouwen verminderd en als je niet oppast wordt je afwachtend.

Als je bedenkt dat je gemiddeld zo’n 90.000 uur van je leven werkt, dan besef je nog meer hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en waar je gelukkig van wordt.

Loopbaancoach

Word bewust welke plek je inneemt op de arbeidsmarkt en ontdek jouw invloed daarop!

Want een loopbaancoach helpt je je doel scherp te krijgen en een ontwikkelplan op te stellen, zodat je in beweging blijft.

Speciaal in de week van de loopbaan

De Noloc (branche vereniging voor loopbaanprofessionals) organiseert jaarlijks de week van de Loopbaan. Ik doe daar graag aan mee omdat ik hoor en zie dat mensen te lang zelf door blijven ‘modderen’.

Schrijf je in voor één van de onderstaande mogelijkheden en doe je voordeel ermee!

Een vrijblijvend kosteloos loopbaangesprek (45 minuten, online)

Heb je behoefte om te sparren met een onafhankelijke coach over jouw huidige of toekomstige loopbaan? Welke eerste stappen je zelf kan gaan zetten om verder te komen?

Meld je dan aan voor een online kosteloos gesprek in de week van 13-17 september. Dan neem ik contact met je op voor de dag en tijdstip.

Een gratis check van jouw Curriculum Vitae (30 minuten)

Linkedin en je CV zijn de belangrijkste tools in je sollicitatie traject. Hierbij krijgen (mogelijke) werkgevers of mensen in je netwerk een indruk van jou. Wellicht is het lang geleden dat je CV gemaakt hebt en wil je weten hoe dat nu moet of wil je feedback op je CV?

Meld je dan aan voor een check op jouw Curriculum Vitae of de vragen die je over je CV hebt. Alleen in de week van 13-17 september. Dan neem ik contact met je op voor de dag en tijdstip.

Training: vergroot je flexibiliteit in je communicatie (online):

Deze training is voor een super lage prijs van € 87,-  incl BTW (normaal € 179,-) Daarvoor krijg je op vrijdag 17 september van 9.00-12.30 training, een 1-op-1 gesprek van 45 minuten tussen 17 september en 8 oktober, en op 8 oktober een vervolg workshop van 2,5 uur.

Kortom, veel inhoud voor een lage investering. En dit neem je weer mee in je (netwerk) gesprekken om zo jouw boodschap goed over te brengen.

Meld je aan via deze pagina.

Meld je NU aan!

Meld je snel aan, want vol = vol!

Bel (06-83634131) of mail met behulp van bovenstaand formulier om een afspraak te maken voor een kosteloos loopbaangesprek of een check van je CV.

 

Waarom de week van de loopbaan?

De Week van de Loopbaan is een landelijk initiatief van Noloc – de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals – waarbij werkenden, werkzoekenden én werkgevers in de gelegenheid worden gesteld om gratis en vrijblijvend loopbaanadvies in te winnen.
Er wordt hiermee aandacht gegeven aan het belang van LevenLangOntwikkelen én alle vormen van (persoonlijke) begeleiding van mensen en organisaties op de arbeidsmarkt

Loopbaan coach