E: elly@ellysmitscoaching.nl | Tel: +31 6 83 63 41 31

Vergroot je flexibiliteit in communicatie

Wil je jezelf sterker neerzetten en zelfbewuster communiceren? Ontdek hoe je een heldere boodschap communiceert op een prettige manier voor jezelf en je gesprekspartner. En hoe jouw actie daarmee resulteert in een bepaalde reactie.

Meld je NU aan voor de workshop!

Meld je NU vast aan! Dan is je plek verzekerd voor een mooi aanbod!

De eerste workshop van 5 maart zat snel vol. Lees onderaan de reacties!

Woensdag 19 mei 2021 nog één keer voor een waanzinnig aanbod! Nieuw is de vervolgsessie van 2,5 uur op 9 juni, zodat je nog meer profijt hebt van wat je leert!

Reacties van de pilot:

‘Goede mix tussen theorie en praktijk, plenair en in werkgroepen’

‘Ik raad deze workshop zeker aan het was voor mij een fijne ervaring met hele mooi inzichten die mij verder helpen in mijn communicatie.’

Welke onderwerpen komen aan bod?

 • De kracht van écht contact maken in communicatie.
 • Vanuit welk referentiekader (of voorkeuren) luister en communiceer jij (en je gesprekspartner).
 • De wisselwerking van verbale en non-verbale communicatie.

Na de workshop heb je:

 • Inzicht hoe je jouw boodschap kan aanpassen.
 • Welke elementen van invloed zijn op het resultaat van je gesprek.
 • Inzicht krijgen in verschillen in denken en in gedrag van jezelf en de ander.

Wanneer en hoe?

De volgende workshop is woensdag 19 mei 2021 van 9.00 -12.30 uur.

Een vervolgsessie van 2,5 uur op woensdag 9 juni van 9.00-11.30 uur.

Tussendoor of na afloop 1-op-1 gesprek van 45 minuten online.

Voor de workshop maak ik gebruik van Zoom. Ik werk met een kleine groep met genoeg interactie en oefen momenten.

Meld je aan voor 9 mei.

 

Meld je aan binnen:

Online workshop

Aanleiding voor deze workshop  

Extra aandacht voor dit onderwerp vind ik belangrijk omdat het zoveel gedoe rondom communicatie kan voorkomen en oplossen. Helder en effectief communiceren staat centraal in samenwerken, gesprekken en presentaties. Bij ieder gesprek wil je een boodschap overbrengen, een bepaald doel behalen. Toen ik dit leerde tijdens mijn eigen NLP ontwikkeltraject, kon ik dit direct toepassen in mijn werk en dat leverde mij vertrouwen en plezier op. In coachsessies en trainingen kom ik ook vaak voorbeelden tegen waarbij:

 • communicatie met de één zo makkelijk gaat en met ander vaak moeizaam.
 • je denkt dat je duidelijk bent en dat de ander je dan glazig aanstaart en het niet begrijpt.
 • je denkt: laat maar zitten, zal wel gek zijn wat ik wil zeggen. En dat vervolgens iemand anders met het idee komt dat jij ook had bedacht.

In deze workshop wordt gewerkt met uitgangspunten vanuit Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). NLP gaat over bewust worden van onbewuste processen om zo flexibel te worden in je gedrag met een positief effect.  Dit is toepasbaar in iedere situatie, waarbij je met communicatie te maken hebt – zowel in je privé leven als op je werk.

Jouw investering:

Deze training zie ik als een 2.0 versie van de pilot en is daarmee ook aangepast. De totale waarde van de workshop is normaal tussen de € 97,- en €167,-.

Omdat de pilot workshop zo snel vol was en de nieuwe versie is uitgebreid,  doe ik nog éénmalig een aanbod. De investering is nu éénmalig slechts voor een belachelijk laag bedrag: € 67,00 (incl BTW) wanneer we met minimaal 6 mensen zijn!

           Je krijgt daarvoor:

 • de workshop ochtend op 19 mei van 9.00-12.30 uur
 • een 1-op-1 gesprek van 45 minuten (online)
 • vervolgsessie van 2,5 uur op woensdag 9 juni (9.00-11.30 uur)

Kortom; de investering van € 67,00 (incl BTW)  die je anders alleen al voor je 1-op-1 gesprek kwijt zou zijn. Dit is nog steeds een stuk lager dan de prijs die het uiteindelijk wordt.

Yes, dit aanbod wil ik niet missen!

Meld je aan met het inschrijfformulier op deze pagina! Dan is je plek verzekerd voor deze prijs!

Let op, bij aanmelding voor 9 mei (voor de workshop voor 19 mei) maak je gebruik van het unieke pilot aanbod! Daarna gaat de prijs voor dit aanbod een stuk omhoog.

Wat mis je als je deze kans laat gaan

Dan mis je wat deze workshop je kan opleveren:

 • Met meer zelfvertrouwen het gesprek aan gaan.
 • Beter aansluiten op je gesprekspartner zodat jouw boodschap overkomt.
 • Vaker en met meer vertrouwen je idee en mening zeggen.

Kortom, jouw actie resulteert in een bepaalde reactie. Keuze krijgen in je acties, maakt je flexibel en wijzigt de reactie.

Reacties van deelnemers van de pilot:

‘Elly weet door haar kennis en ervaring de deelnemers te inspireren en te motiveren. In de workshop wisselt ze kennis af met waardevolle oefeningen die de deelnemers met elkaar of individueel doen. Deze verdiepen de kennis en ervaring van de deelnemers die daardoor gaan beseffen hoe communicatie werkt en welke invloed ze daar zelf op hebben’.

‘Elly heeft veel kennis van het onderwerp en kan dit op een makkelijke manier overbrengen. De workshop zat goed in elkaar: duidelijke uitleg en daarbij passende oefeningen om in groepjes te oefenen. Goede balans tussen luisteren en doen’.

‘Ik heb meegedaan aan de pilot van Elly Smits eerste online shop. Bepaalde onderwerpen waren voor mij al wel bekend, maar het was super fijn om het weer eens helder uitgelegd te krijgen en te oefenen. De ochtend vloog voorbij en was een goede wisseling tussen uitleg, oefeningen en tijd voor vragen. Een aanrader als je soms vastloopt in gesprekken’

‘Ik heb deze workshop als interessant en interactief ervaren. De afwisseling tussen luisteren en actief meedoen is goed in balans en leuk. De uitleg is duidelijk en door de opdrachten besef je welke stijl van communiceren je zelf het meest toepast en de stijl van communiceren bij anderen te herkennen. Door dit inzicht kun je mensen op verschillende manieren benaderen en zo kijken welke communicatie het beste bij die persoon past die je tegen over je hebt. Hierdoor kun je miscommunicatie makkelijker voorkomen. Ik ga hier ook mee aan de slag zodat ik het kan toepassen in mijn gesprekken met anderen.

coachen conflict