Ben jij klaar om Vol Vertrouwen Vooruit te gaan op een manier die bij jou past?

Boek een gratis kennismakingsgesprek, waarin we samen gaan kijken hoe dat er voor jou uitziet.

wat brengt het kennismakingsgesprek jou?

Binnen een uur helder wat werkelijk jouw ontwikkelvraag is en welke mogelijkheden daarbij horen.

Hoe belangrijk is het voor je?

Wat kost het je nu om in deze situatie te blijven? Welke doelen kun je nu niet bereiken omdat je het nog niet helemaal weet hoe? En hoe mag ik je daarbij helpen om dit realiseren? Waar kan je hulp bij gebruiken? Wat wil je bereiken?

Waar sta jij nu? En waar wil je naar toe? Je weet dat er iets moet gebeuren, anders was je niet op deze pagina gekomen. Maar wat zijn jouw doelen, en heb je een idee hoe je deze doelen kunt bereiken?Wat houdt je nu tegen?

Waar loop jij het meest tegenaan? Welke tools, tips en methoden kun jij gebruiken bij deze uitdagingen? Samen kijken we welke oplossing er mogelijk is en wat voor jouw specifieke situatie nodig is.Zij hadden eerder een kennismakingsgesprek

Corinne

project medewerker

Vooraf heb ik met meerdere coaches een gesprek gehad. Elly bleef niet aan de oppervlakte waardoor ik direct kon ervaren hoe ze werkt. Dat gaf mij de doorslag om voor haar te kiezen. 

Hilde

Product Manager

Ik had haar naam via via gekregen en vond het toch fijn om zelf een beeld te krijgen. Het gesprek was heel open en ze stelde goede vragen. Geen spijt dat ik met Elly doorgegaan ben.

Over Elly

Hoi,

Ik ben  Elly

Goed dat je hier bent. Zelf de stap nemen om aan je persoonlijke (loopbaan) ontwikkeling te willen werken is één. En ik weet uit ervaring dat het moed vraagt om in een zelf-ontwikkelingstraject te stappen.

Daarom begint ieder coach-traject met een kennismaking en het bepalen van het gewenste doel. Want de klik en het vertrouwen is een belangrijke basis


Vooral in de periode toen ik leidinggevende was, heb ik ervaren dat er zoveel meer in mensen zit. Juist in de mensen die meer ingetogen of introvert zijn en die niet direct van zich lieten horen bij veranderingen.

De ontwikkeling gaat vaak niet in één rechte lijn, wél met steeds stapjes vooruit. En dat gun ik jou ook!

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

hartelijke groet

Elly

coach Elly Smits

Gratis kennismakingsgesprek, zo werkt het:

 1. 1
  Plan een moment in de onderstaande agenda
  Gebruik de agenda hieronder om een dag en tijdstip te plannen die jou uitkomt. Je ontvangt een mailtje met een link naar onze online afspraak. Dit is gelijk de bevestiging. (staat er geen goede mogelijkheid tussen, stuur dan een mail naar elly@ellysmitscoaching.nl)
 2. 2
  Op het afgesproken moment ontmoeten we elkaar
  Via de link uit de e-mail ontmoeten we elkaar in een Zoom-meeting. Daar bespreken we de aanleiding van je vraag en welke mogelijkheden er zijn om dat te bereiken. Als ik het gevoel heb dat ik je kan helpen, kan het zo zijn dat ik je in het gesprek een aanbod doe.
 3. 3
  We ronden het gesprek af
  Aan het eind van het gesprek vatten we samen wat we hebben besproken. Zo zijn de vervolgstappen voor jou helemaal helder. Je weet precies wat je volgende stap is, waarmee je aan de slag gaat.
 4. 4
  Zet de afspraak in je agenda
  Kan de afspraak toch niet doorgaan op het geplande moment? Laat dit dan zo snel mogelijk weten. En plan alsnog een nieuwe afspraak in.

Plan hier je kennismakings-gesprek

Kies hieronder een datum en tijd die jou passen en plan onze afspraak in  (maximaal 21 dagen vooruit). Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en jouw verhaal te horen.

of gebruik de volgende link:

https://calendly.com/ellysmitscoaching/kennismaking-intake


>