E: elly@ellysmitscoaching.nl | Tel: +31 6 83 63 41 31

Verandering vraagt om coaching

Als je op zoek bent naar een coach dan wil je graag inzicht krijgen in je drijfveren, je eigen doen en laten om er aan te werken. Je wilt hieraan werken en je hebt hulp nodig om daarin te slagen. Hierdoor kan de behoefte aan coaching voortkomen uit een (onverwachte) verandering en jouw zoektocht om hiermee om te gaan.  Want je wilt wel meegroeien naar de nieuwe situatie, je weet alleen nog niet hoe!

Nieuwe inzichten

In iedere levensfase zijn er momenten waar nieuwe inzichten welkom zijn. Namelijk inzicht in jezelf, al dan niet in relatie tot anderen of specifieke situaties. Hierdoor kan jouw verlangen naar dit nieuwe inzicht betrekking hebben op je werk en loopbaan of juist de impact daarvan op je privé omgeving zoals je relatie of gezin. Kortom, waar ligt de basis van jouw vraag?

Persoonlijke effectiviteit

competentie

Persoonlijke effectiviteit

Je wilt patronen doorbreken, niet steeds weer in je eigen valkuil stappen. Stoppen met uitstelgedrag, besluitvaardig zijn en je zelfvertrouwen opbouwen. Hierdoor leer je wat je mag loslaten of anders mag vasthouden. Kortom, leer grip te krijgen op jezelf in situaties op je werk en in je omgeving. Zodat je een stevig fundament voor de toekomst hebt.

Kom in actie en maak een afspraak voor gratis intake gesprek.

Balans &
zingeving

burn out coach

Balans & zingeving

Je ervaart stress, daarom ben je op zoek naar balans in werk-privé. Zodat je leert hoe je stress voorkomt. Hiermee wil je voldoening ervaren. Bijvoorbeeld leren om vervelende gebeurtenissen een plek te geven.  Kortom, ontdek wat je écht wilt, kom van dat knagende gevoel af en je hebt een keuze om met de dingen om te gaan.

Wacht niet langer en maak een afspraak voor een gratis intake gesprek.

Loopbaan competenties

Loopbaan coach

Loopbaan & competenties

Zit je op de juiste plek? Word je voldoende uitgedaagd? Om er achter te komen waar je kwaliteiten en talenten liggen, gaan we ten eerste op zoek naar je kwaliteiten en drijfveren.  Zodat je weet welke dat zijn en hoe je ze inzet? Hiermee leer je doelen te realiseren. Ten tweede wordt je besluitvaardig en communiceer je effectief zodat je succesvol kan zijn.

Ontdek jouw drijfveren en talent. Maak een afspraak voor een gratis intake gesprek.

Individuele coaching

Leren zwemmen en schrijven deed je ook niet in één keer. En om zo waardevol mogelijk te zijn voor jou,  werk ik met trajecten.

Investering Particulier (incl BTW)Je krijgt hiervoor:
€ 287,-Inzicht sessie: drijfveren profiel van Management Drives inclusief een sessie van 2 uur (online of live)
€ 567,-Traject Basic: gratis intake,  5 sessies van maximaal 1,5 uur.
€ 799,-Traject Intens: gratis intake, drijfveren profiel van Management Drives, 6 sessies van maximaal 1,5 uur, tussentijdse opdrachten en 4 x tussentijds app/ telefonisch contact

 

Betaalt de werkgever je coachtraject, zie dan het tarief Persoonlijk Leiderschapstraject.