E: elly@ellysmitscoaching.nl | Tel: +31 6 83 63 41 31

Individuele coaching

Als je op zoek bent naar een coach dan wil je graag inzicht krijgen in je drijfveren, je eigen doen en laten om er aan te werken. Je wilt hieraan werken en je hebt hulp nodig om daarin te slagen. De behoefte aan coaching kan voortkomen uit een (onverwachte) verandering en jouw zoektocht om hiermee om te gaan.  Je wilt wel meegroeien naar de nieuwe situatie, je weet alleen nog niet hoe!

Nieuwe inzichten

In iedere levensfase zijn er momenten waar nieuwe inzichten welkom zijn. Inzicht in jezelf, al dan niet in relatie tot anderen of specifieke situaties. Jouw verlangen naar dit nieuwe inzicht kan betrekking hebben op je werk en loopbaan of juist de impact daarvan op je privé omgeving zoals je relatie of gezin. Waar ligt de basis van jouw vraag?

Persoonlijke effectiviteit

competentie

Je wilt patronen doorbreken, niet steeds weer in je eigen valkuil stappen. Je wilt af van uitstelgedrag, besluitvaardig zijn en zelfvertrouwen opbouwen. Je leert wat je mag loslaten of anders mag vasthouden. Leer grip te krijgen op jezelf in situaties op je werk en in je omgeving. Een stevig fundament voor de toekomst.

Kom in actie en maak een afspraak voor gratis intake gesprek.

Balans &
zingeving

burn out coach

Je ervaart stress. Je bent daarom op zoek naar balans in werk-privé en hoe je stress voorkomt. Je wilt voldoening ervaren. Leren om vervelende gebeurtenissen een plek te geven.  Ontdek wat je écht wilt, kom van dat knagende gevoel af en je hebt een keuze om met de dingen om te gaan.

Wacht niet langer en maak een afspraak voor een gratis intake gesprek.

Loopbaan competenties

Loopbaan coach

Zit je op de juiste plek? Word je voldoende uitgedaagd? Om er achter te komen waar je kwaliteiten en talenten liggen, gaan we op zoek naar je kwaliteiten en drijfveren. Welke zijn dat en hoe zet je die in? Leer je doelen te realiseren. Leer besluitvaardig te zijn en effectief te communiceren om succesvol te zijn.

Ontdek jouw drijfveren en talent. Maak een afspraak voor een gratis intake gesprek.

Investering particulier

Leren zwemmen en schrijven deed je ook niet in één keer. En om zo waardevol mogelijk te zijn voor jou,  werk ik met trajecten.

Investering Particulier (incl BTW)Je krijgt hiervoor:
€ 287,-Inzicht sessie: drijfveren profiel van Management Drives inclusief een sessie van 2 uur (online of live)
€ 567,-Traject Basic: gratis intake,  5 sessies van maximaal 1,5 uur.
€ 799,-Traject Intens: gratis intake, drijfveren profiel van Management Drives, 6 sessies van maximaal 1,5 uur, tussentijdse opdrachten en 4 x tussentijds app/ telefonisch contact

 

Betaalt de werkgever je coachtraject, zie dan het tarief Persoonlijk Leiderschapstraject.