E: elly@ellysmitscoaching.nl | Tel: +31 6 83 63 41 31

Coaching in Weesp

Je bent op zoek naar een ervaren en professionele coach in Weesp of omgeving. Want je loopt al even rond met je verlangen om het anders te gaan doen. Daarom heb je hierover gelezen en al wat onderzocht en het internet afgestruind. Diep van binnen weet je dat de sleutel tot de verandering bij jezelf ligt. Als je geen actie onderneemt, wat gebeurt er dan? De kans dat je je terugtrek is dan groot met als gevolg dat je jezelf vastzet. Terwijl je juist vooruit wilt! En dus kijk je waar je  deskundige coaching in Weesp kan vinden.

Herken je dit:

Je wilt patronen doorbreken, niet steeds weer in je eigen valkuil stappen. Je wilt af van uitstelgedrag, besluitvaardig zijn en zelfvertrouwen opbouwen. Leer grip te krijgen op jezelf in situaties op je werk en in je omgeving. Ga voor het verlangen wat je al langer van binnen voelt!

Hoe zou het zijn als je:

 • durft te leren en ontdekken door zelf het heft in handen te nemen.
 • gehoord en gezien wordt voor jouw unieke eigenschappen.
 • plezier in je werk en privé terugkrijgt.
 • de keuze maakt die bij jou past.
 • bezig kan zijn vanuit energie en ontspanning.

Werken met mij

Nu je weet: ik wil hier écht aan werken, is de stap naar coaching eenvoudig gemaakt. In ons eerste gesprek stellen we samen de kern van je vraag vast en hoe we daaraan gaan werken. Online of bij mijn coach praktijk in de omgeving van Weesp (of een afwisseling daarvan).

Mijn coachstijl kenmerkt zich door oprechtheid, ik ben duidelijk, pragmatisch en positief kritisch ingesteld. Van daaruit stel ik je vragen, geef ik terug wat je zegt en doet en houd je op die manier een spiegel voor. Zo komen stap voor stap patronen en drijfveren aan het licht. En dan ontstaat er inzicht en ruimte voor stappen vooruit richting jouw doel.

Neem contact op voor een gratis sessie om de mogelijkheden te bespreken.

Ervaring van anderen

Jan van der Spoel

“Elly heeft mij erg weten te raken op ballast waarvan ik mij niet bewust was. Doordat ik dit heb opgeruimd ben ik als persoon krachtiger en rustiger geworden. Ik heb een duidelijker zelfbeeld. Ik ben erg dankbaar dat ik de handschoen heb opgepakt. Had ik veel eerder moeten doen!”

Marianne B.

“Elly heeft me echt een spiegel voorgehouden. Door haar ben ik gaan inzien waar mijn kwaliteiten liggen en waar ik energie van krijg.”

Willianne Brocks, Five Degrees

Elly heb ik zeer hoog zitten. Ze is slim, fris, nuchter en warm. Ik heb vaak van dichtbij mogen meemaken hoe makkelijk ze contact maakt, met alle lagen van een organisatie. Elly vraagt altijd door en weet daardoor iedere keer weer tot de kern van de zaak te komen. Haar coaching en adviezen zijn gebaseerd vanuit oprechte interesse en betrokkenheid. Ik vind Elly doortastend en zeer praktisch. Het is heerlijk werken met een coach zoals Elly.

Ellen Wijdekop, Moneyou

Elly heeft zowel mij als mijn team in diverse teamsessies begeleid om de onderlinge verhoudingen te verbeteren, feedback te leren geven en ontvangen en beter samen te werken. Het effect van deze sessies is een positieve houding. Collegialiteit wordt gevoeld en het ‘eilandjesgevoel’ is verdwenen. De manier waarop Elly de sessies heeft begeleid heeft daartoe bijgedragen. Met een grapje of juist heel serieus tot de kern doordringen, vragen stellen en de leuke werkvormen zorgden voor een veilige omgeving waardoor de teamleden zich open durfden te stellen.

Adviseur Marketing & Communicatie

De gesprekken met Elly waren voor mij open en in positieve zin confronterend. Ik voelde me in ieder geval ‘veilig’ bij Elly. Door het teruggaan naar het ‘pijnpunt’ bevestigend en ruimte gevend. Ik ben mij bewust geworden van de verschillende keuzes die ik kan maken in mijn gedrag.

Elisabeth, storemanager

Ik heb mogen ervaren hoe fijn een coach als Elly kan zijn in een verander traject. Met haar luisterend oor, objectieve mening, goede adviezen. Ze kan erg goed luisteren en ‘tussen de regels door lezen’, ze heeft mij laten zien door middel van doorvragen en de spiegel voor te houden welke richting bij mij past. Ze weet in korte tijd tot de kern te komen. Ik heb het als een cadeau ervaren om gecoacht te worden door een coach zoals Elly!

Aanbod

Investeer in je persoonlijke groei! Maak een keuze uit het aanbod.

 • Persoonlijk Leiderschap coachzelf de regie nemen, krijg nieuwe inzichten over jezelf en jouw (werk)omgeving.
 • Persoonlijke effectiviteit patronen doorbreken, besluitvaardig je doelen bereiken.
 • Loopbaan coaching werken vanuit je talenten en kwaliteiten in een omgeving die bij je past.
 • Team coaching versterken van betrokkenheid en samenwerking door communicatie.
 • Management Drives inzicht hoe je eigen waarden en drijfveren je keuze en communicatie bepalen.
 • Consultancy Een objectieve blik van buitenaf is dan welkom en helpt bij het ontdekken van de ‘blinde vlekken’.