E: elly@ellysmitscoaching.nl | Tel: +31 6 83 63 41 31

Kosteloos ontwikkeladvies (t.v.w. € 700,-)

Dit ontwikkeladvies is voor jou kosteloos. De overheid subsidieert het traject en verzorgt de volledige betaling van het traject. Geen administratief gedoe voor jou dus! Het beschikbare bedrag per ontwikkeladvies is € 700,- inclusief btw. Maar wees er snel bij want op=op!

Op 2 september kwam het bericht dat de limiet van 20.000 aanvragen in één maand was bereikt.

Op 29 september 2020 werd bekend gemaakt dat vanaf 1 december 2020 het gratis advies weer beschikbaar komt.

Meld je NU vast aan voor de trajecten die starten vanaf december 2020!

Meld je NU vast aan, zodat we tijdig een kennismaking kunnen inplannen.  Daarmee voorkom je dat je te laat bent. Maak gebruik bijgaand formulier, dan neem ik contact met je op zodra de voorwaarden definitief zijn.

Onder het formulier lees de informatie en voorwaarden van het traject van augustus 2020 (verwachting is dat deze hetzelfde blijven).

Herken je dit?

Maak nu tijdelijk gebruik van het gratis en persoonlijk loopbaanadvies. Het ontwikkeladvies dat ondersteund wordt vanuit de rijksoverheid.

 • Ben jij, als gevolg van corona of een reorganisatie, op zoek naar ‘n andere baan?
 • Ben je aan het zoeken naar welk werk er bij je past? Welke banen er aansluiten bij jouw kennis en ervaring?
 • Vraag jij je af of je huidige rol nog bij je past?
 • Ben je tevreden met je werk, maar heb je het gevoel dat er meer in zit en wil je dat helder hebben?
 • Of wil jij met ‘n andere reden inzicht in jouw arbeidsmarktpositie?

Maak dan gebruik van het ‘NL leert door’ gratis Ontwikkeladvies.

 

Word bewust welke plek je inneemt op de arbeidsmarkt en ontdek jouw invloed daarop!

Wat houdt dit ontwikkeladvies in?

Een gratis intake gesprek (online of op locatie) waarin je kort jouw situatie toelicht en we kennis maken met elkaar. Als de klik er is bij ons beiden is, meld ik je aan via de subsidie portal. Zodra je die aanmelding goedkeurt, kan je meedoen.

Vervolgens kan het coachtraject beginnen met de arbeidsmarktscan. Daarna volgen een drietal gesprekken van een anderhalf uur. Hiermee krijg je inzicht in je persoonlijke kwaliteiten en kansen op de (arbeids)markt. Na het volgen van het Ontwikkeltraject heb je helder wat je diepste drijfveren zijn, welke kwaliteiten en competenties je hebt en op welke manier je daarin in werk vorm aan kan geven. Ook heb je een plan om je doelen te realiseren.

Kortom, het traject bestaat uit:

 • Gratis kennismaken en situatie toelichten
 • Arbeidsmarktscan
 • Inzicht in drijfveren en competenties
 • 4,5 uur coaching (3x 1,5 uur) met tussendoor opdrachten om aan te werken
 • Ontwikkel- en actieplan voor de toekomst

 

Na afloop van het traject

Na afloop van het traject heb je helder waar jouw mogelijkheden liggen en hoe je daar verder richting aan kan geven. Door een concreet ontwikkel- en actieplan zet jij jouw stappen naar de toekomst!

Voor wie:

Tijdelijk maakt iedereen boven de 18 jaar die nog geen recht heeft op pensioen, aanspraak op deze regeling!

 • Niet werkenden
 • Werkenden
 • ZZP-ers

Hier lees je nog vragen en antwoorden over het ontwikkeladvies (van augustus 2020).

Meld je NU aan!

Meld je snel aan, wat er is ruimte voor 50.000 adviezen landelijk (vanaf december 2020) en voor je het weet is de subsidiepot leeg! (in augustus waren 20.000 aanvragen in een maand vol).

Bel (06-83634131) of mail met behulp van bovenstaand formulier om je vast op de lijst te zetten voor een gratis intake en het in orde maken van de aanmelding t.z.t.

 

Reacties van klanten die ontwikkeladvies gevolgd hebben:

‘Durven benoemen waar ik goed in ben, wat voor mij zo gewoon is en dan ook ontdekken waar ik dat nog meer in kan zetten. Een mooi kado aan mijzelf!’

‘Een beter inzicht in mijn kwaliteiten en talenten. Richting in waar mijn kansen en mogelijkheden liggen. De keuzemogelijkheden inzichtelijk: tussen helemaal vanaf 0 beginnen of met mijn ‘bagage’ bijleren en op een passende alternatieve richting instappen. Ik kan verder! Veel dank!”

‘Nooit bedacht hoe ik mijn huidige ervaring en competenties zou kunnen vertalen naar een andere werkomgeving. Wat een inzicht! Dit geeft mij het vertrouwen om hiermee verder te gaan’.

Loopbaan coach